Головна Чоловікам
каталог .
Жінкам
Чоловікам
Подарунковий сертифікат

Чоловічий одяг великих розмірів .

У сучасному діловому ритмі життя зовнішній вигляд є важливим параметром для будь-якої людини, незалежно від статі, віку і комплекції.

З кожним днем ​​в сфері виробництва одягу все більше і більше компаній вибирають певні спеціалізації, щоб задовольнити інтереси і потреби різної спрямованості.

Який одяг великих розмірів для чоловіків можна купити в мережі магазинів Богатир?

Як в онлайн каталозі, так і в самих магазинах для наших покупців представлені наступні основні категорії великого розміру:

  • Штани, джинси і слакси. Класичні брюки під костюм або джемпер від бренду Grand la Vita, джинси від Novano, Pionier, Club of Comfort. Серед яких є окремі розмірні сітки для високого і низького зросту, а також окрема лінійка під великий живіт.
  • Трикотажні вироби - водолазки-гольфи під піджак, джемпери, поло і пуловери. Спеціально подовжені моделі під гумку або з вільним кроєм.
  • Сорочки та сорочки - широкий вибір різних виробників. Однотонні класичні сорочки і яскраві повсякденні сорочки. Короткий рукав для літа або осінньо-зимові моделі з довгим рукавом. Великий вибір від таких виробників як Casa Moda, Hatico, Claudio Campione, Ragman і Tony Montana.
  • Верхній одяг - демісезонні куртки, пальто і плащі, теплі куртки і пуховики, дублянки. Сучасні технологічні моделі від Cabano (New Canadian), Grand la Vita, Nagano і S4, Calamar і Jupiter.
  • Головні убори - шапки, кепки, бейсболки від Bugatti, Wegener і Claudio Campione, які не тільки добре сідають за формою голови, а й відмінно доповнюють образ сучасної ділової людини.
  • Спортивна колекція - костюми, брюки, куртки і жилети для активного відпочинку або зручності в подорожах.
  • Футболки, топи, майки - вибір від однотонних моделей під піджак або джемпер до яскравих забарвлень або сучасних принтів, які допомагають виділити Вас з натовпу.
  • Костюми та піджаки.
  • Пляжна колекція плавок-шорт.

Кожна колекція чоловічого одягу великих розмірів в інтернет-магазині складена з урахуванням найпопулярніших побажань постійних клієнтів і сучасних тенденцій в сегменті xxl.

Основні переваги чоловічого одягу великих розмірів в мережі магазинів Богатир:

  1. Сучасні натуральні тканини підвищеної міцності.
  2. Гнучка цінова політика. В каталозі і в магазинах баталії чоловічі як від демократичних турецьких брендів, так моделі з європейських колекцій
  3. Чоловічий одяг тільки великого розміру - від 58 до 74 з європейської розмірній сітці (або 56-86 по українській)
  4. Зручні і великі магазини в самому центрі великих міст країни
  5. Магазини мережі Богатир розташовані в центральній частині міст - Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя та Львів.

Для тих, кому незручно під'їхати для вибору безпосередньо в магазині є можливість замовити одяг супер батал в інтернет-магазині на цьому сайті.

Якщо ви сумніваєтеся у виборі відповідного розміру, сміливо телефонуйте або напишіть Ваше питання через форму зворотного зв'язку. Наші консультанти допоможуть вибрати потрібний розмір для Вас або Ваших близьких (наприклад, вибрати сорочку для чоловіка або костюм для тата на сімейне торжество). Ми працюємо з доставкою зручним способом по всій Україні.

підписатися на новини:
вверх